Henkilöautokurssi

IMG_7113

Ajokortin voit saada 18-vuotiaana, mutta autokoulun saa aloittaa jo 16-vuotiaana. Ikäpoikkeusluvalla ajokortin voi saada jo 17-vuotiaana.

Ensimmäistä ajokorttiaan suorittavan oppilaan tulee käydä neljä teoriatuntia (EAS). Meillä teoriatunnit suoritetaan verkossa. Tämä on sinulle helppoa ja kätevää sillä voit suorittaa teoriat vaikka kotisohvalta.  Saat meiltä tunnukset Webauton oppimisympäristöön, josta saat käyttöösi autokoulun oppimateriaalin ja pääset harjoittelemaan teoriakoetta varten. 

Uuden ajokorttilain myötä pakollista ajo-opetusta on vain 10h, joista jopa puolet voi suorittaa ajosimulaattorilla.  Hyödynnämme ajo-opetuksessa uudenaikaisia ajosimulaattoreita. Käytössämme on Degener 360- ajosimulaattori, joka on uusimpia ja monipuolisimpia ajosimulaattoreita.

Aloittaaksesi autokoulun sinun on valittava yksi alla olevista henkilöautokoulutuksen muodoista. Ilmoittaudu sen jälkeen kurssille. Mikäli tarvitset apua kurssin valinnassa, autamme mielellämme!

Henkilöautokortin suorittamiseksi sinun tulee myös suorittaa riskien tunnistamiskoulutus. Lue lisää riskien tunnistamiskoulutuksesta tästä.

Oikealla näet oppaan henkilöautokortin suorittamiseen. Tallenna se puhelimeesi ja voit käyttää sitä ohjeena.