Mix B-koulutus

859,70 

Mix B-koulutuksessa ajat 3h simulaattorilla ja 7h autolla. Lisäksi sinun on suoritettava 4h EAS-koulutus mikäli tämä ajokortti on ensimmäinen ajokorttisi.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ajokortin voit saada 18-vuotiaana, mutta autokoulun saa aloittaa jo 16-vuotiaana. Ikäpoikkeusluvalla ajokortin voi saada jo 17-vuotiaana.

Ensimmäistä ajokorttiaan suorittavan oppilaan tulee käydä neljä teoriatuntia (EAS). Meillä teoriatunnit suoritetaan verkossa. Tämä on sinulle helppoa ja kätevää sillä voit suorittaa teoriat vaikka kotisohvalta.  Saat meiltä tunnukset Webauton oppimisympäristöön, josta saat käyttöösi autokoulun oppimateriaalin ja pääset harjoittelemaan teoriakoetta varten.

Uuden ajokorttilain myötä pakollista ajo-opetusta on vain 10h, joista jopa puolet voi suorittaa ajosimulaattorilla.  Hyödynnämme ajo-opetuksessa uudenaikaisia ajosimulaattoreita. Käytössämme on Degener 360- ajosimulaattori, joka on uusimpia ja monipuolisimpia ajosimulaattoreita.

Mix-B koulutus sisältää 4h EAS-teoriaa, 7h ajoa autolla ja 3h simulaattorilla, opetusmateriaalin ja tunnukset Webauto-ohjelmaan.